Vigende hårgrænse – her er dine muligheder

4. december 2019 Slået fra Af admin

Er håret begyndt at blive tyndt på toppen. Føler du, at du har prøvet alle produkter, i håb om at få det til at gro igen? Hårtransplantation kan for mange være en god løsning, hvis man har mistet håret af den ene eller anden grund. Læs med her for at blive klogere på, hvad det vil sige at få en hårtransplantation

Samfundet er i dag, i stigende grad, blevet et samfund hvor vi i høj grad bliver dømt på vores udseende. Både kvinder og mænd dyrker i højere og højere grad deres skønhedsidealer.

Udseendet kan derfor have stor betydning for den enkelte mand eller kvindes selvværd. Er håret begyndt at falde af, falder det os naturligt, at vi prøver at erstatte det. 

Hårtransplantation kan for mange, som er begyndt at tabe håret, være en rigtig god mulighed. En hårtransplantation er dog en forholdsvis dyr behandling. Til gengæld skal den kun foretages en gang, og er derfor en behandling, du kan have glæde af resten af livet. 

En hårtransplantation betyder, i al sin enkelthed, at man tager hår fra nakken, som man fører hen til det sted der mangler. Har man for eksempel mistet håret på issen, på øjenbrynene eller på kinderne, kan man derfor erstatte det med håret som tages fra nakken.

Hvem får en hårtransplantation?

Der kan være flere forskellige grunde til at få en hårtransplantation. Fælles for dem alle er at opnå et smukt ydre. 

Alle raske voksne, har mulighed for at få foretaget en hårtransplantation. Hårtransplantation er ikke et stort kirurgisk indgreb. Derfor er der ikke mange regler for hvem der må, og hvem der ikke må få foretaget indgrebet. 

Nogle er så uheldige at de mister håret på grund af sygdom, for eksempel kræft. Har man mistet og heldigvis blevet rask igen, ønsker man sig naturligvis håret tilbage. Indgrebet kan dog først ske senest et år efter endt kemobehandling. 

Forskellige metoder – hvad skal man vælge?

Der er flere forskellige metoder at foretage en hårtransplantation på. FUE og FUT eller STRIP. Forskellen mellem metoderne er ganske enkelt, den måde håret bliver klargjort til hårtransplantationen på.

Afhængig af hvilken metode, FUE og FUT eller STRIP du ønsker at anvende, afgør hvor lang tid der skal sættes af til den enkelte transplantation.

Efter hvert enkelt indgreb med FUE og FUT eller STRIP, kan du nu nyde at du igen har smukt hår på toppen som vil holde resten af livet.