Kan det betale sig at købe en brugt ebike

31. december 2019 Slået fra Af admin

Der er mange der drømmer om en elcykel. Der findes mange gode tilbud på elcykler på markedet, men der findes nu også mange brugte. Kan det betale sig at købe en brugt ebike? 

Hvor kan jeg finde brugte ebikes

En god elcykel kan være en stor investering for mange. Derfor er det relevant at se på prisen på en brugt ebike. Der er mange der måske har lyst til at udskifte sin almindelige cykel med en elcykel, og da kan en brugt ebike måske være løsningen. Her finder du demo ebikes, der kan fåes meget rimeligere end ebikes til fuld pris. 

I disse klimabevidste tider, er det relevant, at se på hvor vi selv kan bidrage til at formindske vores cO2-aftryk. Et oplagt sted at starte, er i forbindelse med den form for transport vi benytter os af til dagligt. En almindelig cykel er selvfølgelig et fantastisk alternativ i denne sammenhæng, men den kan dårlige erstatte en bil i mange tilfælde, end det en elcykel kan.

Med en elcykel kan du nemligt hurtigere dække en større distance og bruge mindre energi, og hvis det er lige præcis for langt til at cykle med almindelig cykel, men ikke så langt at du absolut skal bruge bilen, så er det helt perfekt at skifte den daglige transport ud, med en elcykel. 

Hvor langt kan jeg køre med ebike? 

Hvor langt er elcykel kan køre, kommer an på flere faktorer. Det er først og fremmest et spørgsmål om hvor motoren og batteriet er monteret på cykelen, om det er i front eller bag – og hvor meget du vejer. 

Uanset så er det en meget større distance, end de fleste kan dække med en almindelig cykel, fordi det kræver en vis mængde energi. Det er ikke sjovt at møde gennemsved på arbejdet hver morgen, når man kan rejse miljøvenligt, og samtidig sundere end at køre i en bil hver morgen, ved at tage elcykelen.