Tag et online lån uden sikkerhed

Tag et online lån uden sikkerhed

28. januar 2020 Slået fra Af admin

Der kan være et utal af gode grunde til at tage et online lån. For det første kræver mange af dem ikke, at du skal stille sikkerhed og det kan være en fordel, hvis du er ung og endnu ikke kan stille med en, selvom du har job og måske også får SU. Lån som 18-årig kan i mange tilfælde være svært, men der er nogle online låneudbydere, der tilbyder lån selvom du kun er 18 år. Det vil ofte være lån til få tusinde kroner og med en kort tilbagebetalingsfrist. 

Lån penge som 18-årig

De fleste låneudbydere kræver at du er mindst 19 år og gerne ældre, før de vil låne dig penge. En af årsagerne er at du kan få SU, som ikke længere er afhængig af dine forældres indtægt, men også for at låneudbyder er sikker på, at du forstår konsekvensen af at tage et lån. 

Branchen der tilbyder online lån har længe haft et dårligt ry, fordi det har været nemt at tage et lån og det har svært at gennemskue konsekvenserne. Det har medført at der har været flere episoder med især unge mennesker, der er endt med en gæld, de ikke har kunne betale. 

Branchen har taget ved lære af kritikken og har gjort lånene mere gennemsigtige og har også i nogle tilfælde hævet grænsen for, hvornår det er muligt at søge om et lån.

Der er få krav til et online lån

Ud over alderen er der meget få krav til et online lån. Et af dem er at lånetager skal have et NemID og have adresse i Danmark. Det er ikke nok at du er dansk statsborger. Du skal fysisk bo i Danmark. Samtidig skal du have en aktiv mailadresse. Dette skyldes at du vil modtage dit tilbud via mail. Sidst men ikke mindst, må du som udgangspunkt ikke stå som dårlig betaler i RKI. Du skal selvfølgelig også kunne dokumentere at du har en indtægt og kan tilbagebetale lånet. F.eks. ved at vise de sidste 3 måneders lønsedler eller et bevis på at du modtager SU. 

Opfylder du disse betingelser vil du med overvejende sandsynlighed få et positivt svar på en låneansøgning.