Hvorfor sandblæsning af huset betaler sig

Hvorfor sandblæsning af huset betaler sig

3. februar 2020 Slået fra Af admin

Penge sparet er penge tjent er et udtryk som de fleste mennesker nok har hørt bare et par gange for meget i deres liv – og oftest fra deres bedsteforældre eller skolelærere. Og udtrykket er ligeså sandt som det er sagt, men det gør det ikke til et frikort til at spare alle steder man kan – tværtimod. Det er en huskeregel om at gøre tingene ordenligt, så du kun behøver at gøre det én gang. 

Et godt eksempel her kunne være \’den hurtige renovation af huset\’ hvor personen tænker at det bare vil være nemmere og billigere bare at give huset en ny omgang maling i stedet for at få sandblæst det først – en stor fejl der kan ende med at koste meget mere på både penge- og tidsfronten end hvis man havde valgt at gå med at få sandblæst huset i første omgang. 

Sandblæsninger er nemlig blot én af de ting man bør gøre ordenligt første gang. Lægges malingen ikke på en ren og lige overflade, kommer det heller ikke til at sidde fast en brøkdel så lang tid – og det ender med at koste. Både for den maling du smed på huset, men også for selve sandblæsningen, underlagsbehandlingen og sidst den nye maling. 

Når penge sparet er penge tjent, er en sandblæsning og renovering af husfacader en af de ting der bare er værd at gøre rigtigt første gang – det er både billigere og hurtigere. 

Nedenfor finder du et par andre fordele der er ved at få sandblæst dit hus, der vel og mærke kunne ende med at tjene dig en skilling eller to i den sidste ende. 

  • Det øger husets salgvurdering – og derved din fremtidige salgspris. 
    Det siger lidt sig selv, men det gør den stadig i høj grad til et godt argument for det. Kommende købere vil gerne betale ekstra for at flytte ind i et hus, hvor der ikke er udsigter til at det trænger. 

    Hvis du gerne vil gøre dig selv en tjeneste lige nu, og samtidigt tjene en god skilling på det i fremtiden – så bør du nok overveje sandblæsningen og ikke gør det selv løsningen. 

  • Det holder på varmen. 
    Gamle huse der for længst har sat sig, har selvfølgelig også en rævne i murværket og maling hist og her. Ved at sandblæse facaden og komme ind til et fast underlag, har du gode muligheder for at lukke eventuelle huller, med den nye overfaldebehandling. 

Har du fået øjenen op for fordelene? Læs mere om Pris på mobil sandblæsning af hus