Hvilken slags lån er for mig?

Hvilken slags lån er for mig?

3. marts 2020 Slået fra Af admin

Der er få ting i verdenen der er mere irriterende og får os til at føle os mindreværd som ikke at have råd til at gøre eller købe de ting som vi inderst inde rigtig gerne vil/ vil have. Det får mange af os til at gå med overvejelser omkring at låne beløbet og få det ud af verdenen. 

Men det at låne penge er noget der burde komme med et hav, hvis ikke et ocean af gode grunde og fornuftige overvejelser – det kan nemlig meget hurtigt gå hen og blive noget rigtig rod at have gæld i sit navn, hvis ikke man har lånt med omtanke.

Du bør gøre dig overvejelser omkring, om det du gerne vil låne penge til virkelig er noget der både ville gavne nutidige- og fremtidige dig, eller om du måske er lidt hurtigt ude i forhold til at forelske dig i det der par sko som du så i vinduet på den der butik den anden dag. Det er nemlig irriterende nok at afbetale ting i forvejen, endnu værre er det dog, hvis du slet ikke kan huske hvad det var du brugte pengene på – derfor finder du et par overvejelser og forskellige lånetyper herunder.

Overvejelser

  • Har du i sandhed brug for det her? Hjælper det både nutidige dig og fremtidige dig? Er du i en position hvor du godt ville kunne tåle, rent økonomisk, at afbetale i en periode? 

    Hvis ikke du er fuldstændig sikker på overstående bør du blive det, før du går ud og låner penge. Men hvis du har fuldstændig styr på det, så kan du se dine lånemuligheder herunder.

Lånemuligheder

  • SU lån

  • SU lån er til de studerende der gerne vil supplere deres SU med et par tusinde om måneden, det er et godt lån til hvis du tænker at studere længe og ikke har i sinde at finde et deltidsarbejde der kan supplere su\’en.
  • Banklån

  • Et banklån er en af de ting der bliver taget når man skal have råd til de større ting i livet – udbetaling på hus, en ny bil og så videre. De bliver afbetalt over mange år.
  • Kviklån

  • Hurtige kviklån er en af de nyere og mere brugte måder man kan få lidt hurtig ekstra kapital mellem hænderne på. De er utroligt nemme at få og har renter der afspejler det. Kviklånet bør kun bruges til absolutte nødsituationer hvor du står og skal bruge noget lige her og lige nu. 

 

Find en lækker måltidskasse på Yummiiyummii.dk