Sex i det fri for nybegyndere

Sex i det fri for nybegyndere

11. marts 2020 Slået fra Af admin

Sex i det fri? Jamen det behøves man da ikke en guide til Sidder du måske og tænker for dig selv, men det har du faktisk brug for, hvis du vil gøre det \’rigtigt\’. Dogging fun er et britisk slang term for at mødes med fremmed mennesker ude i det fri, for så at have sex oftest med et par nysgerrige øjne til at følge med i akten.

Dogging fun kommer fra England hvor det startede som en hundelufter hobby. Her fandt hundelufterne hurtigt ud af, at det med at gå tur med hunden var en fantastisk undskyldning for at mødes med fremmed og have sex i offentlige rum.

Måske er det spændingen i at man gør det i et offentligt rum, måske er det dét faktum at det er med en fremmed, eller måske gør det dig bare kåd at være utro med din partner – uanset hvilken en af grundene der gør det for doggers, så ser det ud til at virke. 

Dogging fun er blevet til den andenmest normale form for kriminalitet i England. Hele 43% af alle adspurgte siger, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv, har haft sex med en de ikke kendte specielt godt udenfor – og det er jo sådan set dogging.

Hvordan blev det stort?

Det tror jeg at du skal takke internettet for. Siden 2003 har der kun sprunget flere og flere dogging forummer op rundt omkring i verdenen. Det startede med England, men nu kan du finde interaktive kort, forummer og hjemmesider dedikeret til dogging i stort set alle storbyer i hele verdenen – og det er højest sandsynligt internettets skyld.

Internettet er nemlig et fantastisk sted at lede, hvis du leder efter noget meget specifikt. På internettet kan mennesker, der eller ingenting ellers ville have haft at gøre med hinanden, finde hinanden og bonde over denne éne fælles hobby. 

Dogging og reglerne

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Selvom der ikke er nogle regler der direkte er mod dogging, så bør du stadig være opmærksom på de to overstående regler – klik her for mere information, mødesteder og regler.