Rustbeskyttelse, der kan betale sig

Rustbeskyttelse, der kan betale sig

16. marts 2020 Slået fra Af admin

Der er mange ting, der skal vedligeholdes på en bil eller på en motorcykel, hvis du ønsker at sikre og forlænge maskinens levetid. Vedligeholdelsen er derfor utrolig vigtig – særligt hvis du tilmed ønsker at spare penge på reparationer. 

Vedligeholdelsen er nemlig ofte billigere end selve reparationen.

Én af de ting, som du blandt andet undgår ved vedligeholdelse af dine maskiner er rust og korrosion; så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv ved at købe et produkt, der nemt og effektivt kan forebygge netop det?

XCP Protection – den ultimative rustbeskyttelse 

XCP Protection er den ideelle rustbeskyttelse, der med sin langvarige effekt og usammenlignelige holdbarhed beskytter enhver overflade af stål, metal eller legeringer imod rust og korrosion. 

Produktet har et hav af anvendelsesmuligheder og kan blandt andet anvendes som beskyttelse af både biler, motorcykler, plæneklippere, havetraktorer, både, fly og meget mere. 

Hvordan påføres XCP Protection?

XCP Protection er utrolig nem at påføre og kræver ingen tid.

  • Det vigtigste er, at der kommer et jævnt og tyndt lag af produktet over hele maskinen
  • For optimalt resultat anbefaler vi, at der ved eksempelvis motorcykler gerne sprayes inde omkring moterblokken, således alle dele bliver ramt
  • Produktet kan let tørres af efter påføring, så vær ikke nervøs for efterladte rester eller fedtede overflader

Hvorfor er det vigtigt at forebygge rust og korrosion? 

Det kan være et sandt mareridt, hvis ens bil eller motorcykel ruster til – og særlig ved udsatte steder, som for eksempel ved undervognen eller i hulrummet på en bil. Rust og korrosion ved udsatte steder kan forværre bilens genslagsværdi og øge udgifterne ved reparationer. Uden vedligeholdelse og forebyggelse af rust kan udskiftning af maskinens dele nemlig hurtige ende ud i et meget bekosteligt beløb. 

Vi anbefaler derfor at anvende XCP Protection efter hver vask og rengøring af maskinen, således at du sikre en forebyggende og effektiv behandling. Derudover anbefaler vi, at du er særlig opmærksom på dine maskiner, som står opbevaret i kolde eller fugtige rum, som for eksempel carporten eller skuret. 

Du skal altså ganske enkelt sørge for at rustbehandle dine maskiner med XCP Protection, hvis du ønsker, at de skal leve længere, forbedre deres værdi og hvis du ønsker at spare lidt penge. 

Godt at vide

XCP Protection er tilmed friktions reducerende og egner sig særlig til bevægelige dele, som blandt andet: led, lejer, kabler, kæder, glidemekanismer, gear, remskiver, låse, ståltav, spil, tandhjul, foringsrør, krumtapaksler, aksler, hydraulik, hånd- og el værktøj og meget mere. 

Har du yderligere spørgsmål omkring XCP Protection og dets effekt, så besøg XCP Protection for mere information.