Guide: Sælg din MacBook nemt og enkelt

Guide: Sælg din MacBook nemt og enkelt

7. april 2020 Slået fra Af admin

Har du en MacBook, som du ikke benytter dig af mere af den ene eller anden grund? 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, kunne det være en god idé at sælge din MacBook, for den er faktisk stadig penge værd. 

Vi har hermed lavet en guide til hvordan du kommer i gang:

sælg macbook kan være hjælpelige helt uden besvær og omkostninger, hvad end det er en MacBook, MacBook Air, MacBook Pro eller en iMac. 

Det første du skal gøre er at udfylde en online ansøgning som indeholder serienummeret på din MacBook, en beskrivelse af produktet og et billede. Det tager ikke meget mere end et par minutter, og efterfølgende modtager du så et helt uforpligtende tilbud på hvad du kan få for din MacBook eller iMac. 

Inden længe vil du altså modtage et tilbud, og det sker som regel indenfor 24 timer. 

Hvis du ønsker at takke ja til tilbuddet, så sender du din MacBook afsted, og så snart din MacBook er modtaget, bliver den gennemgået og efterfølgende vil du modtage din betaling direkte ind på din konto. 

Der er mange gode grunde til at benytte sig af ovenstående:

  • Du sparer tid ved at lade strakssalg.dk gøre arbejdet for dig. De gør dit salg af din MacBook meget nemt og super enkelt. 
  • Du kommer ikke til at rende ind i useriøse kunder, som du ellers kan opleve, hvis du selv står for salget af din MacBook. 
  • Du får en fair pris for din MacBook, som du måske ellers ikke ville have opnået, hvis du havde håndteret salget på egen hånd.
  • Når du sælger privat, skal du selv stå for kommunikationen med en eventuel køber, som kan være trættende i længden – især hvis det ikke er en seriøs køber, som du har med at gøre. 
  • Når du laver en handel med strakssalg.dk ved du hvad du har med at gøre, og du opnår fuld gennemsigtighed, og du kan være sikker på, at du kan være tryg hele vejen igennem processen. 
  • Du får en professionel vurdering af din MacBook, af relevante fagfolk, som har mange års erfaring og ekspertise når det kommer til Apple produkter. 

Det kan altså sagtens betale sig at sælge sin MacBook eller iMac, og det er yderst populært i øjeblikket at købe brugt elektronik – særligt Apple produkter. Så du har altså mulighed for at gøre en rigtig god handel, istedet for at din MacBook eller iMac bare samler støv.