Er dit sexliv gået lidt i stå, læs her hvad du kan gøre ved det

Er dit sexliv gået lidt i stå, læs her hvad du kan gøre ved det

2. maj 2020 Slået fra Af admin

Hvis dit sexliv er gået lidt i stå, og du og din partner har lyst til at prøve noget nyt, og er nysgerrige efter at gøre noget I ikke plejer kan Dogging Fun være lige noget for jer.

Dogging Fun – smag på ordet, det klinger lidt af noget med hunde og noget med at have det sjovt. Legen har heldigvis ikke noget med hunde at gøre (hvis du er til det, er det ikke denne post, du skal læse) men inspirationen er taget fra hundenes sexliv. Og ja, sjovt er der mange, der synes, at det er.

Det handler om at dyrke sex i det fri. Ligesom hunde gør. Friheden til at smide tøjet under blå eller sorte himmelstrøg, mærke friheden og give sig hen til uvisheden. (Uvisheden om nogle opdager eller ser jer).

Det kan være en fin måde at pifte sexlivet op på. Det kan være lidt svært at holde tingene i kog, når man har kendt hinanden i et stykke tid og hvis man begge to har lyst til at ”udforske” naturen og pifte sexlivet lidt op, så kan dette være en fin løsning :Læs mere om dogging.

Find først og fremmest ud af, om det er noget, I begge har lyst til. Tal om det, vend muligheden og se om det vækker jeres nysgerrighed og lysten til at prøve noget helt andet, end I plejer. Hvis I begge er med på vognen, er det bare om at lægge en plan for hvordan og hvornår det skal foregå! Husk at tænke over, om I risikere at blive opdaget – og hvem I bliver opdaget af. Hvis I risikerer at blive opdaget af børn og ældre mennesker, er det en god idé at vælge et helt andet sted. Husk – dette gør I for jer selv, andre mennesker er ikke interesseret i at følge med i jeres ’nye verden’.

Der er mange måder at pifte et sexliv op på, vigtigst er, at I begge er med på ideen og kan se det sjove i at prøve noget nyt. Hvis I kaster jeg ud i det, men ikke synes, at det giver mening for jer, eller at det ikke blev den oplevelse, I havde håbet på, så find på noget andet, som passer bedre til jeres stil.

Dogging Fun kan være en sjov oplevelse, der giver både gåsehud og grineflip. Så hvis I har mod på det, så spring ud i det, pas på hinanden og dem omkring jer.