Dette bør du lave i coronakarantænen

Dette bør du lave i coronakarantænen

3. maj 2020 Slået fra Af admin

Hvis du befinder dig i frivillig- eller nødvendig karantæne og du er ved at løbe tør for ideer til ting du kan lave, så er du blot en af mange danskere der har fundet ud af hvor svært det er at underholde en selv. 

Vi mennesker er flokdyr og er slet ikke van til at skulle underholde os selv i mere end højest en dag. Det betyder også at mange af os er gået i nærmest zombieagtige karantænetilstande hvor vi bare ligger foran fjernsynet og ser den ene serie igennem efter den anden – men det kan man ikke lave i to uger, så mister man besindelsen.

Hvis du mangler inspiration til ting du kan give dig i kast med i karantænen, så finder du et par skudsikre forslag der i sidste ende kunne tjene dig lidt penge på siden. 

Har du overvejet krypto?

Kryptovaluta er en af de helt store erhvervsbuzzord i tiden og det virker som om at alle store erhvervspersoner er ude efter dem – de er også en god investering. Hvis du aldrig har sat dig ned og luret på hvad det helt præcist er kryptovaluta er, så er nu din chance.

Hele emnet er utrolig tungt at blive klog på, derfor anbefaler jeg selvfølgelig at du har mindst et par dage hvor du kan sætte dig ned for at stable en forståelse på benene – du kunne gå hen og blive glad for det i sidste ende.

Hvad med kurser?

Hvis ikke du allerede var klar over det, så findes der næsten ikke det som du ikke kan tage et kursus i online. Det er næsten ligemeget om det drejer sig om en hobby- eller om det er noget meget komplekst som du arbejder med på jobbet, der skal nok være et kursus til det.

Og hvilken bedre tid til fordybelse end en tid hvor der næsten er garanti for at du ikke bliver forstyrret? Hvis du bruger din tid fornuftigt mens du går i karantæne vil du højest sandsynligt kunne komme tilbage på jobbet med en masse ny viden der nok skal imponere dine chefer og skabe gode resultater for virksomheden – og det kunne være første skridt på vej til en ny- og bedre stilling, hvem ved? 

Det er ikke ofte at man bare sådan får tid på hænderne ud af det blå – den tid er foræret og derfor bør du også bruge den så godt som du kan.