Lån penge til en ny bærbar

Lån penge til en ny bærbar

10. juni 2020 Slået fra Af admin

I dag kan det være svært at undvære sin bærbar og det passer desværre også ofte, at den vælger at sætte ud lige når det passer en allerværst eller man ikke har penge til at købe en ny. Man kan gå i banken og låne, men de er ofte flere uger om at gennemgå en låneansøgning. Der er flere gode alternativer til banken hvis man ikke kan vente i flere uger. Du kan Lån penge online eller optage et lån i butikken. 

Lån pengene i butikken

Mange butikker tilbyder at man kan låne til at købe en bærbar i butikken. Ofte også rentefrit. Det betyder at man reelt kan låne gratis i butikkerne, hvis man ser bort fra det gebyr som det koster at ansøge. Det er en god og billig måde at låne på, hvis man er sikker på at man kan tilbagebetale lånet.

Hvis man er usikker på at det kan lade sig gøre bør man ikke låne. Banken tjener deres penge på de lånere, der enten glemmer at betale deres afdrag til tiden eller ikke kan betale og banken tager sig godt betalt. 

Lån penge online

Et alternativ til at låne i butikken er at optage et online lån. Det er et mere flexibelt lån, da du ikke skal bruge pengene i en bestemt butik. Det er hurtigt og nemt at låne pengene på internettet og du vil have pengene indenfor 24 timer. Der stilles meget få krav fra en online låneudbyder og de beder heller ikke om sikkerhed. 

Det er en god ide at søge mere end et lån for at sikre dig selv, at du har fået det bedste og billigste lån. Det er ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt skal du ikke acceptere et lån, hvor du ikke kan betale lånet ud før tid.

Tjek din økonomi

Som tidligere skrevet kan det blive dyrt ikke at betale et afdrag til tiden og derfor er det en god ide først at undersøge, hvad man har af indtægter og udgifter og efterfølgende lægge et budget.

Budgettet må ikke være så stramt, at der ikke er sat penge af til at se vennerne og uforudsete omkostninger. Især ikke hvis det er over en længere periode. Det kan de fleste mennesker ikke overholde.