Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder fliserne på din terrasse

Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder fliserne på din terrasse

1. juli 2020 Slået fra Af admin

Dette indhold er sponsoreret

Vil du gerne have en flot terrasse, som ligner den samme, som da du først lagde fliserne? Så er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal vedligeholde de mange sten, og hvordan du bedst kan sørge for, at deres udseende forbliver det sammen. I denne artikel finder du tre gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med processen. For eksempel er det en god ide at benytte fliserens til formålet, da dette renser i dybden og fjerne alger og andet snavs på fliserne.

Knofedt er den grønne måde
Vil du gerne rense dine fliser på terrassen, så er det en god ide at gøre det med knofedt. På denne måde kommer ud i dybde med fliserne, og du har kontrol over processen, mens du samtidig skåner miljøet for brug af kemikalier eller bruger energi på at benytte en maskine. Husk dog, at det er vigtigt, at renserne fliserne grundigt, da der ellers er grobund for nye alger hurtigt. Derudover er det vigtigt, at du skyller dine fliser godt, efter du har skrubbet dem rene, da de forskellige typer af snavs og sæberester kan sidde fast på fliserne. Dette er den lidt hårdere måde at gøre det på.

Tag fat i kemien
Vil du gerne rense dine fliser på terrassen, så kan du også gøre det på den kemiske måde. Her kan du få fat i forskellige algefjernere på markedet. Her er det en god ide, at du leder efter en miljøgodkendt algefjerner, når du skal rense dine fliser, da dette er bedre for, ikke blot det globale miljø, men også din have, skulle sæben ramme planterne omkring, når du skal spule dine fliser rene efter brug. Husk her, at algefjernermidlet skal sidde i længere tid, så det kan få godt fat i algerne og snavset på fliserne.

Benyt dig af mekanik
Vil du gerne have dine fliser rene, og vil du ikke bruge hverken knofedt eller stærkere kemikalier, så kan du altid benytte højtryksrenserne. Dette er en metode til at fjerne alger og snavs hurtigt og effektivt. Dog er det vigtigt, at du husker, at denne type af rensning nemt kan ødelægge dine fliser, hvis strålen er for kraftig, og det er derfor en god ide, at du afprøver styrken på din højtryksrenser, inden du bruger den på din terrasse. Sådan kan du altså få en smuk og færdig renset terrasse på ingen tid.