Vind stort med skrabelodder

Vind stort med skrabelodder

5. august 2020 Slået fra Af admin

Hvad er skrabelodder? 

Skrabelodder er en af de mest populære måder at lave konkurrencer og lotterier på, fordi konceptet er så simpelt, og det er noget som alle kan være med på. Det startede kun som noget man kunne købe fysisk i spilkiosker og nogle supermarkeder, men er hurtigt kommet videre. Nu findes der nemlig også rigtig mange former for skrabespil både online og til mobilen. Det går i alt sin enkelthed ud på, at du får et skrabelod eller flere. Derefter skraber du sedlen og får en masse forskellige symboler frem. Alt efter hvilke symboler du har fået og hvor mange af dem du har, kan du vinde præmier af forskellige størrelser. Det står tit på loddet hvor mange af hver slags symbol du skal have for at vinde. 

Skrabelodder er blevet så populære fordi du som spiller selv får lov til at bestemme meget selv. Du bestemmer hvor længe du vil trække spændingen ud, og hvor mange lodder du vil købe. Men på samme tid behøver du ikke at have en masse strategi eller taktik involveret, fordi skrabelodder i høj grad er baseret på held. Der findes mange forskellige typer skrabelodder, så du altid kan finde noget der passer til dig. Hvis du gerne vil spille lidt større kan du købe nogle skrabelodder hvor du sætter penge på spil, men til gengæld har mulighed for at vinde rigtig store pengepræmier. Men hvis du hellere vil have noget mindre risikabelt, kan du også deltage i mange gratis skrabekonkurrencer på nettet som kan give dig mulighed for at vinde mindre præmier. 

Virksomhed skrabespil

Mange virksomheder har fundet ud af at Skrabelodder er en effektiv måde at lave markedsføring og PR på. Det er især omkring virksomhedernes fødselsdage, jul, påske, sommer og andre store begivenheder. På den måde kan man sætte fokus på virksomheden og deres produkter og samtidigt giver køberen mulighed for at spille et sjovt spil. På disse former for skrabelodder er det også ofte produkter fra selve butikken som du får mulighed for at vinde i stedet for store pengepræmier. Og det kan derfor være smart at holde øje med om dine yndlingsbutikker har nogle spil oppe som du har mulighed for at vinde præmier på. Tit er de endda gratis, fordi det giver ekstra opmærksomhed på virksomheden. Det er en win win situation for begge sider og det er derfor smart at kigge efter hvilken type skrabespil du godt kan lide.