Fragt dine varer sikkert frem. Vælg papkasser!

Fragt dine varer sikkert frem. Vælg papkasser!

15. januar 2021 0 Af admin

Få dine varer fragtet sikkert frem

Ved at anvende papkasser når du fragter dine varer, sikrer du at dine varer kommer sikkert frem uden skader eller andre trælse ting, der gør at varen ikke er i samme ønskede stand, som det den forventes. Der er ikke noget mere irriterende, end at modtage noget, der ikke længere er i fin stand. For hvad er en vase værd, hvis den er gået itu og pludselig er i 10 forskellige stykker. Den er i hvert fald ikke meget værd overfor vand og blomster – som vel nok er dens tiltænkte funktion. Ligesom den heller ej pynter mere. 

Derfor anbefaler jeg på det kraftigste, at man medregner en sikker fragt og forsendelse, når man sender sine varer eller produkter afsted. Det giver større tilfredshed i begge ender, og man undgår ubehagelige overraskelser i sidste ende. Smart!

Det kan genbruges – og det er fantastisk!

Det fede – eller noget af det fede for jeg synes egentligt, at der er flere ting – ved papkasser er, at de kan genbruges. Ofte er papkasser i fin stand efter leveringen, hvorved de sagtens kan tåle at bruges igen. Og igen, og igen. Denne simple og nemme handling priser vores alles miljø sig lykkelig for! Det bedste er, at en papkasse nemt kan foldes sammen, og blot stå i hjørnet af et rum – uden at fylde eller tage plads. Ligeledes kan man også opbevare andet godt i den, indtil næste forsendelse. Jeg ved godt, at sidstnævnte løsning måske ikke er den mest æstetiske – men praktisk, det er den bestemt. Og drejer det sig blot om et lager, hvor praktik måske vægtes højere, er denne løsning helt genial, hvis du spørger mig. 

At genbruge er fantastisk og en papkasse kan holde til mange turer i en fragtbil – det handler blot om at passe godt på sine papkasser. Det gør man blandt andet ved at sætte gaffatape i lukningerne, som fint kan sprættes op med en saks, når de skal åbnes. Det handler også om ikke at fylde papkasser for meget, så de bliver bløde i bunden. Sker det risikerer man samtidig også, at ens varer eller produkt ryger ud – og vi har vidst nok allerede snakket om, hvad en vase i 10 forskellige stykker er værd. Så det behøver vist ingen større gentagelse. 

Faktum er at papkasser er en genial og ideel løsning til at fragte og forsende sine varer, produkter, ejendele eller andre ting, der skal nå sikkert frem. Et bæredygtigt og klimavenligt initiativ!