Tag på en aktiv ferie i udlandet

Tag på en aktiv ferie i udlandet

29. april 2021 0 Af admin

Drømmer du også om at være mere aktiv på din ferie? Så er en aktiv ferie lige noget for dig!

Du kan enten få din oplevelse i Tjekkiet eller Tyskland. Det er helt op til dig, hvordan du vil planlægge din aktive ferie, men du får her nogle bud på, hvordan du f.eks. kan vælge at planlægge den. 

For enten kan du tage til Spindleruv Mlyn i Tjekkiet i April-Oktober som er højsæson og som er Tjekkiets mest berømte by og besøgt af mange turister. Eller du kan tage på aktiv ferie i Tyskland i Bavaria i det sydlige Tyskland som er et af Tysklands mest attraktive områder for aktiv ferie. Jeg lover dig, hvis du ikke har besøgt disse byer allerede, skal du nok få en oplevelse du aldrig glemmer!

Når du vælger at tage på en Aktiv ferie kan du selv vælge, hvordan det akkurat skal tilrettelægges. F.eks kan du med rejsen til Tjekkiet kan selv vælge om i vil være der i mellem 4,5 eller 8 dage i Spindleruv Mlyn her kan i kombinere ferien med andre feriepakker til Tjekkiet. Det kan gøres på mange måder, men et eksempel er at i vælger at holde 4 dages ferie i Spindleruv Mlyn, 3 dage i Cerna Hora og 2 dage i Prag. På den måde får i alt i én løsning og får alle ferieønskerne opfyldt. På den måde får i også set en masse attraktioner. 

Hvilke attraktioner kan opleves på en aktiv ferie? 

 • Krkonose bjergene også kaldet “The Giant Mountains” 
 • Cykelture eller singletrack MTB i Spindleruv Mlyn 
 • Klatreture
 • Zip Line
 • Quad kørsel
 • besøg Aquapark
 • Restaurantoplevelser i Spindleruv Mlyn
 • Lokalbrygget øl
 • Skiferie i Spindleruv Mlyn 
 • Tysklands bjerge
 • Vandreture direkte fra Von Fall hotellet i Tyskland
 • Dukker i bjergsøen i Tyskland
 • Mountainbike 
 • Biltur rundt i Bavaria
 • Keramikmaling
 • Skattejagt med GPS
 • Besøg på bageri – MUMS!
 • Klippeklatring
 • Klatrebane
 • Køre Go-cart kørsel
 • Rafting
 • Bobslædebane
 • besøge byer i forskellige dele af Tyskland. 

Puha, så fik jeg næsten alle oplevelserne med, men der er sikkert flere og du kan gå og overveje om du både vil til Tyskland og Tjekkiet for begge lande, har en helt unik kultur og en masse aktive oplevelser, samtidig med at du også kan holde ferie og slappe af med en masse god mad. Det er egentlig bare vigtigt, at i finder ud af, hvad i kunne tænke jer, så i finder den rette pakkeløsning til netop jeres behov.