Find værdien af dit guld og sælg det

Find værdien af dit guld og sælg det

7. maj 2021 0 Af admin

Find dine guldsmykker frem og sælg dem online. 

På guldpris.dk får du netop muligheden for at sælge dit guld. Sælg dit guld og få en hel del penge for det. Du kan se guldpriserne på hjemmesiden. Det er nemlig en god idé at holde øje med guldpriserne, da de konstant udvikler sig og påvirkes af en del faktorer. B.a er prisen på guld afhængig af af udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet.

Har du selv noget guld derhjemme og er interesseret i hvornår det er det rette tidspunkt at sælge det på, så følg med på hjemmesiden og hold øje med markedet for guldpriserne. 

Guld er helt unikt. Når vi tænker på guld, har vi ofte tanker om sjældne metaller, smukke smykker og selvfølgelig penge. Det bemærkelsesværdige ved guld er, at det kan være alle disse ting, og så meget mere. I flere tusinde år blev guld brugt i hele verden til at fra udsmykning, investering og meget mere. Guldpriserne ændrer sig som sagt konstant og på hjemmesiden vil du opdage at diagrammerne opdateres hvert minut i handelstiden for at afspejle de nylige markedsudsving. 
 

hvordan ved man at guldet er ægte? 

For at gøre det let for dig, kan du kontrollere ægtheden. Dette gør du ved følgende metode: 

  • Find et sted med godt lys og kig efter et lille metalmærke på smykket. Mærket er ovalt eller rektangulært i samme farve som spænde og halskæde.
    Se efter markeringer på smykket.  Drejer det sig om halskæder eller armbånd, vil guldmærket være i forhold.
  • kig på begge sider af mærket. Her kan du se renheden af ​​guld markeret i karat.
    Hvis du finder en markering, er det ægte guld, og det vil normalt være 14 karat, dvs. omkring 58,5 procent guld, som har stemplet 585. 10 karat er ca. 42 procent guld, men er ikke meget udbredt. 
  • Hvis der står EP eller GP på mærket, er halskæden belagt med guld og derfor ikke i rent guld.
  • Hvis du ikke kan finde nogen markeringer, kan du også kontrollere ægtheden på en anden måde: Hvis guldet falmer eller muligvis allerede er falmet, er det ikke ægte guld. Hvis smykkerne er matte og sølvfarvede, er det sandsynligvis ægte guld for ægte guld falmer ikke, mens forgyldte guldkæder falmer med tiden. 

Jeg synes klart du skal overveje om du ejer noget guld derhjemme, som du ikke længere har brug for. Så kan du nemlig få noget for pengene. 

Du kan læse videre i artiklen Få den rigtige pris på sølv.