3 gode grunde til at købe designer haveborde fra Sika Design

3 gode grunde til at købe designer haveborde fra Sika Design

5. august 2021 0 Af admin

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og med sommeren kommer skønne solskinsdage som byder dig velkommen til at nyde solen udenfor i din have. Som altid er det derfor vigtigt at få dit havebord ud af skuret, kælderen, eller hvor end du gemmer det, og få det gjort klar til sommeren og det gode vejr. 

Oftest kræver denne transition en hel del vedligeholdelse og rengøring, da havemøbler oftest trænger til det efter en vintersæson i gemmerne. Men det er også muligt at forkæle sig selv med en løsning, som ikke kræver vedligeholdelse, men blot skal findes frem og anvendes sommer efter sommer.

Sika Design tilbyder nemlig flotte design haveborde, som er vedligeholdelsesfri. Så udover at se flotte ud i haven, være praktisk at anvende og bringe glæde til sommeren i haven, så er de nemme at gemme hver vinter, og holder derfor i mange somre frem. 

Inde på hjemmesiden haveborde kan du se det flotte udvalg af havestole fra Sika Design. Du kan også læse med her og få 3 gode grunde til at købe designer haveborde fra Sika Design. 

1. Køb haveborde med god samvittighed

Sika Design holder deres produktion og design af møbler til et bæredygtigt koncept. Dette er knyttet til anvendelsen af rattan, som er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven i Indonesien. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenererer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer, hvilket er et særligt som gør rattan til et perfekt materiale til møbelproduktion. 

2. Håndlavede i et flot design

Alle haveborde fra Sika Design er håndlavede i et flot flet i materialet Alu-Rattan, som er et materiale som kan tåle at stå udenfor året rundt, uden det tærer på design eller holdbarhed. De er alle flettede i hånden af dygtige kurvemagere, og de farvede møbler er alle håndmalede med stor ekspertise, så det ser naturligt ud. 

3. Ingen behov for vedligeholdelse

Ingen af møblerne kræver vedligeholdelse, da Alu-Rattan kan modstå al vejr uden betydelige brugsspor eller lignende. Du har blot brug for en våd klud med sæbevand, og så er dine møbler hurtigt klar til brug igen. 

Se det store udvalg af haveborde på hjemmesiden haveborde.